Festivals

  /  Festivals

In de bruisende wereld van festivals, waar muziek, kunst en cultuur samenkomen om onvergetelijke ervaringen te creëren, spelen wij een cruciale rol. Wij hebben ons gevestigd als de onbetwiste meester in het ontwerpen, maken en bouwen van spectaculaire decors die de zintuigen prikkelen en de festivalervaring naar nieuwe hoogten tillen.

Wij zijn een wereldwijde kracht op het gebied van festivaldecors van Europa tot Amerika en de Caribbean. Met oog voor detail hebben wij enkele van de meest iconische festivalervaringen ter wereld mogelijk gemaakt. Bekijk enkele van onze prestaties op de pagina over Defqon, Medusa en GLÜCKSGEFÜHLE.

Het team van Brok Decor heeft het vermogen om de visie van festivalorganisatoren tot leven te brengen. Wij maken gebruik van geavanceerde 3D-ontwerptools en fabricagetechnieken om complexe structuren te creëren die niet alleen visueel verbluffend zijn, maar ook voldoen aan de strengste veiligheidsnormen voor festivals met duizenden bezoekers.

Wij adviseren altijd op gebied van duurzaamheid en dat onderscheidt ons. In een tijd waarin milieubewustzijn van vitaal belang is, werkt het team van Brok Decor nauw samen met festivalorganisatoren om milieuvriendelijke materialen te selecteren en herbruikbare decorelementen te ontwikkelen. Hierdoor kunnen festivals niet alleen indrukwekkende shows neerzetten, maar ook een positieve impact hebben op het milieu.