Geschiedenis Brok Decor

  /  Geschiedenis Brok Decor

Met een staat van dienst van bijna 10 jaar heeft Brok Decor een unieke positie in de wereld van evenementen decors. Oprichter Steven Grevenstuk kijkt terug op een carrière van ruim 25 jaar die begon bij ID&T en blikt vooruit op alles wat de toekomst brengt: internationale dominantie.

“Op een gegeven moment had ik zoveel geleerd en gedaan bij ID&T en op elke afdeling gezeten, dat het tijd werd om mijn expertise om te zetten in mijn eigen onderneming. Zo werd Brok Decor in 2014 geboren.” Aldus Steven, die vanuit een pand van 4000 vierkante meter in Purmerend al zijn zaken regelt.

Van ondernemen komt meer ondernemen dus Brok Decor groeide door. Brok Decor International werd door Steven en zijn Amerikaanse compagnon Ryan Delbridge opgericht, met de eerste vestiging in Virginia. Steven & Ryan kenden elkaar van festivals als Mysteryland & Tomorrow World Atlanta, in Amerika, waar zij tegelijkertijd aan werkten.

Het bedrijf groeide uit het jasje want ondertussen waren in Nederland alweer 16 fulltime medewerkers in dienst en Amerika groeide net zo hard mee. Dus: door ontwikkelen!
In 2018 werd de liefde voor ondernemen op Aruba geboren en zo ontstond Brok Decor Caribbean (onder de naam Famias Caribbean Event service).

“Corona heeft voor een terugslag gezorgd in de evenementen branche en dat was moeilijk, maar wij bleven ons hoofd boven water houden door heel creatief te zijn. De focus verschoof toen meer naar het bouwen van tv studio’s, merk activaties en interieur & projectinrichting, waardoor wij daar ook een groot portfolio in hebben gebouwd.” Aldus Steven.