Merkactivaties

  /  Merkactivaties

Bouw aan je merk, bouw een beleving!
Bij Brok Decor weten we dat merkactivaties de sleutel zijn tot het creëren van onvergetelijke ervaringen voor jouw merk. Door de jaren heen zijn merkactivaties steeds belangrijker geworden en klanten (en bureaus) weten ons hiervoor ook te vinden. We nemen een merk en koppelen hier een beleving aan. Gorbatschow Wodka is een uitstekend voorbeeld van hoe een samenwerking tussen een merk, een reclamebureau en Brok Decor, als verlengstuk, een beleving tot stand brengt.

Gorbatschow Wodka: een ijskoude merkactivatie
Toen Gorbatschow Wodka haar merk wilde activeren op festivals, werden wij benaderd voor de uitvoering. Het reclamebureau had een gewaagd plan: een groot schip dat over ijzige wateren vaart als een ijsbreker creëren, waarvandaan de wodka in ijskoude glazen werd geserveerd. Dit creatieve concept was het resultaat van nauwe samenwerking met het reclamebureau. Het ijskoude schip dat we hebben gebouwd, bracht het merk Gorbatschow Wodka op een opvallende manier onder de aandacht en creëerde een onvergetelijke indruk bij festivalgangers.

Bij Brok Decor staan merk en detail altijd centraal. We zorgen ervoor dat jouw merk zich onderscheidt op elk festival of evenement. Onze merkactivaties kunnen overal worden geplaatst, of het nu gaat om permanente installaties of tijdelijke pop-up shops.

We hebben een indrukwekkend CV opgebouwd in merkactivaties, waaronder bekende merken Nederlandse- & internationale merken.

Bij Brok Decor gaan we verder dan alleen bouwen; we creëren ervaringen die jouw merk in de schijnwerpers zetten en de harten van jouw doelgroep veroveren. We creëren opvalwaarde. Bekijk ook onze showcase voor Casa Bacardi of Tikkie.

Benieuwd naar wat wij voor jouw merk kunnen betekenen? Neem contact op en ontdek hoe we jouw merk transformeren in een onvergetelijke beleving op festivals en evenementen. Samen bouwen we aan jouw merksucces!