Themaparken

  /  Themaparken

Bij Brok Decor begrijpen we dat themaparken een plek zijn waar dromen werkelijkheid worden, waar avontuur en verbeelding samenkomen en waar herinneringen voor het leven worden gecreëerd. Wij zijn er trots op de geheime kracht hierachter te zijn, want wij ontwerpen en bouwen opvallende decors die themaparken tot leven brengen. Bekijk ook onze showcase Walibi.

Wij zijn sterk in het vertalen van je themaparkvisie naar een visueel spektakel. Of het nu gaat om een fantasierijk sprookjesland, een angstaanjagende ervaring of een futuristische wereld, wij brengen jouw ideeën tot leven.

Met geavanceerde technologie realiseren we de meest ingewikkelde en verbluffende decors die de themapark bezoekers keer op keer zullen verbazen. Hierin begrijpen we dat de juiste sfeer essentieel is in een themapark.

We omarmen de nieuwste technologieën en trends in de entertainmentindustrie om het park up-to-date te houden en nieuwe generaties bezoekers aan te trekken. Brok Decor creëert samen met jou een magische wereld en blijvende herinneringen voor de bezoekers. Wij zijn inzetbaar om zowel permanente- als tijdelijke (3D) objecten te ontwerpen, maken en plaatsen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw themapark kunnen transformeren in een betoverende en winstgevende bestemming. We kijken ernaar uit om met je samen te werken aan de volgende grote magische ervaring!