Bagpoint

  /  Bagpoint

Op de Aviation Beurs in de Rai Amsterdam nam BagPoint, als toonaangevende bagage partner uit Amsterdam en het Midden oosten, het voortouw om hun merk te promoten en een cruciaal uitbreidingsmoment aan de wereld bekend te maken. Als hun strategische partner speelden wij een essentiële rol in het realiseren van een opvallende presentatie die niet alleen de aandacht trok, maar ook een blijvende indruk achterliet.

Door middel van op maat gemaakt printwerk en het slim inzetten van trussen, hebben we een indrukwekkende eyecatcher gecreëerd op de beursvloer. Deze visuele aanpak diende als een krachtige ondersteuning van BagPoint’s streven naar merkpromotie en het markeren van een belangrijk moment in hun bedrijfsgroei.

De Aviation Beurs diende als het ideale podium voor BagPoint om zichzelf te presenteren als een krachtige speler in de bagage afhandeling, en wij zijn er trots op dat we een integraal onderdeel waren van dit opmerkelijke moment in hun bedrijfsgeschiedenis. Onze gezamenlijke inspanningen hebben niet alleen een visuele impact gehad, maar hebben ook bijgedragen aan het versterken van het merk BagPoint in de wereld van de luchtvaart.