Walibi

  /  Walibi

Walibi Holland, een gewaardeerde klant van ons al vele jaren, heeft jaarlijks de eer omgetoverd te worden tot een spookachtig Halloween-themapark, waarbij wij een cruciale rol spelen in deze transformatie. Onze samenwerking met Walibi strekt zich uit over diverse gebieden en heeft als hoogtepunt het jaarlijkse Halloween-evenement, waarbij een groot deel van het park in een duistere en betoverende sfeer wordt gehuld.

Wat deze samenwerking extra bijzonder maakt, is onze creatieve aanpak bij het hergebruiken van bestaande en soms oude items uit het park. Deze items ondergaan een metamorfose, worden overgeschilderd of krijgen een nieuw leven in een ander decor. Deze duurzame benadering niet alleen kostenefficiënt, maar voegt ook een uniek karakter toe aan de Halloween-beleving in Walibi.

De jaarlijkse transformatie van Walibi voor Halloween is meer dan alleen een decoratieve inspanning; het is een samenwerking waarbij creativiteit, hergebruik en thematische beleving samenkomen. Ons gezamenlijke doel is om de bezoekers een meeslepende en gedenkwaardige ervaring te bieden die verder gaat dan de standaardattracties.

Naast de jaarlijkse transformatie van Walibi voor Halloween, hebben wij ook een andere opdracht uitgevoerd om de entree van het park nieuw leven in te blazen. Met een frisse kijk op ontwerp en esthetiek hebben wij de Main Street van het park verbouwd om de ingang en entree een geheel nieuwe uitstraling te geven.

De entree van Walibi, het eerste wat bezoekers ervaren, is nu een indrukwekkend welkomstportaal geworden. Met aandacht voor detail hebben wij de vernieuwde Main Street ontworpen, waarbij de architectuur en atmosfeer naadloos aansluiten bij de identiteit van Walibi. Deze verbouwing heeft niet alleen gezorgd voor een visuele transformatie, maar heeft ook bijgedragen aan het creëren van een gedenkwaardige eerste indruk voor elke bezoeker.